tiistai 5. kesäkuuta 2012

Ms. Bacon

Olipa kerran piirakanhimo ja jääkaapissa herkkusieniä...

Pekoni-herkkusieni piirakka

Pohja:
3dl jauhoja
100g huoneenlämpöistä voita
3rkl vettä

Nypi yhteen tasaiseksi taikinaksi. Voitele piirakkavuoka ja painele taikina reunoja myöten siihen. Esipaista pohjaa 200asteessa 10-20minuuttia.

Täyte:
2pkt pekonia
2,5dl ruokakermaa
2 munaa
reipas kasa herkkusieniä

Viipaloi pekoni ja herkkusienet. Paista pannulla kypsiksi. Sekoita munat ruokakermaan. Lisää kaikki täytteet pohjan päälle ja paista 30-40minuuttia tai kunnes seos on hyytynyt.

Koristele tuoreella persiljalla ja tarjoa sellaisenaan, tai salaatin kera!

Erittäin helppo ohje, johon on yhtä monta täytettä kuin on tekijöitäkin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti