Ihana, ihana kinuskikakku
6 munan kakkupohja
Mansikkamehua kostukkeena
Vadelmahilloke
300g vadelmia
1,5 dl hillosokeria
Kiehauta kunnolla ja muhia noin 10minuuttia. Jäähdytä kunnolla ja levitä sitten kakkukerroksien väliin.
Kinuskivaahto
2 dl kuohukermaa
2dl fariinisokeria
Kiehauta ja jäähdytä erittäin hyvin. Mieluiten tämän osion tekee jo edellisenä päivänä.
2,5 dl vispikermaa
½ dl vaniljakreemijauhetta
Vispaa kerma ja myöskin vaahdotettu kinuskikastike. Yhdistä ja levitä kakun väleihin. Tätä riitti 24cm kakun molempiin kerroksiin sopivasti. Tupla-annoksesta tulisi varmaan vielä muhkeampi kakku, mikä ei välttämättä ole ihan tarpeen tässä kyseisessä kakussa ;)
Päällinen
2 dl fariinisokeria
2 dl kuohukermaa
Kiehuttele kinuskia 10-20 minuuttia, riippuu ihan hellasta. Kävi omalle kinuskille melkein pahin mahdollinen, eli tuli liian tuhtia tavaraa jota oli vaikea leikata sitten kakun päällä. Lämpimässä huoneessa seisoessa onneksi antoi periksi hieman. Ensikerralla paremmin taas!
Kermavaahtoa koristeeksi riittää 2,5 dl jos ei tee tyllalla reunojakin.
Ehdottomasti oma suosikkini synttärikakuista <3

Ei kommentteja:
Lähetä kommentti