sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Pt. 2; Kinuskikakku

Ihana, ihana kinuskikakku






6 munan kakkupohja

Mansikkamehua kostukkeena

Vadelmahilloke
300g vadelmia
1,5 dl hillosokeria

Kiehauta kunnolla ja muhia noin 10minuuttia. Jäähdytä kunnolla ja levitä sitten kakkukerroksien väliin.

Kinuskivaahto

2 dl kuohukermaa
2dl fariinisokeria

Kiehauta ja jäähdytä erittäin hyvin. Mieluiten tämän osion tekee jo edellisenä päivänä.

2,5 dl vispikermaa
½ dl vaniljakreemijauhetta

Vispaa kerma ja myöskin vaahdotettu kinuskikastike. Yhdistä ja levitä kakun väleihin. Tätä riitti 24cm kakun molempiin kerroksiin sopivasti. Tupla-annoksesta tulisi varmaan vielä muhkeampi kakku, mikä ei välttämättä ole ihan tarpeen tässä kyseisessä kakussa ;)

Päällinen
2 dl fariinisokeria
2 dl kuohukermaa

Kiehuttele kinuskia 10-20 minuuttia, riippuu ihan hellasta. Kävi omalle kinuskille melkein pahin mahdollinen, eli tuli liian tuhtia tavaraa jota oli vaikea leikata sitten kakun päällä. Lämpimässä huoneessa seisoessa onneksi antoi periksi hieman. Ensikerralla paremmin taas!

Kermavaahtoa koristeeksi riittää 2,5 dl jos ei tee tyllalla reunojakin. 

Ehdottomasti oma suosikkini synttärikakuista <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti